MC la evenimente corporate

Prezentator de gala

MC la petreceri corporate

Master of your ceremonies

Prezentator la cele mai reusite petreceri

MC la evenimente sportive

MC | Bogdan MIU

33 de ani, prezentator radio dar mai ales MC la evenimente.

Am inceput sa lucrez la radio inca de pe vremea cand mergeam cu ghiozdanul in spate la scoala. Am 16 ani de experienta radio si am trecut pe la microfonul celor mai importante radiouri: Europa fm, Kiss fm si Radio Contact. Acum sunt in echipa Digi fm unde prezint emisiunea de dimineata, in fiecare zi de luni pana vineri.

Pentru ca mi-a placut sa vorbesc la microfon, am devenit usor maestru de ceremonii. De peste 10 ani sunt MC la evenimentele celor mai importante corporatii, iar clientii care m-au ales in tot acest timp revin de fiecare data cu noi proiecte.

Portofoliul meu de MC este variat si include evenimente corporategale, conferinte, decernari de premii, congrese, expozitii, petreceri corporate, prezentari de moda, lansari de produse, concerte, teambuilding, evenimente in centre comerciale si competitii sportive.

Talentul in comunicare si profesionalismul au fost mereu un atu si, astfel, am ajuns unul dintre cei mai apreciati prezentatori de evenimente din Romania. Daca sunteti in cautarea unui MC, astept cateva detalii despre evenimentul pe care il pregatiti si o sa va propun cel mai bun pachet de servicii de prezentare care sa se incadreze in bugetul dvs. Ma puteti contacta folosind formularul de pe aceasta pagina sau adresa de mail mc@bogdanmiu.ro. Raspund in cel mai scurt timp!

Am prezentat pentru:MC booking

mc@bogdanmiu.ro

Evenimente prezentate recent


Aniversare Qatar Airways

Ianuarie 2016 – Qatar Airways a sarbatorit cinci ani de la primele zboruri directe intre Bucuresti si Doha. Am fost MC-ul acestui eveniment la care au participat cei mai importanti colaboratori ai companiei.


Petrecere romaneasca

Decembrie 2015 – Petrecere de sfarsit de an pentru cea mai mare retea de clinici private din Romania.

M-am bucurat din prima clipa in care am auzit conceptul: petrecere romaneasca! Nu mai imbracasem un costum popular de ceva timp, asa ca a fost ocazia perfecta sa fac asta alaturi de cei peste 1000 de angajati prezenti la acest eveniment pe care l-am prezentat. E o provocare frumoasa sa fi MC la o petrecere cu atat de multi invitati, asa ca am pregatit atmosfera perfecta pentru acest super eveniment.

Gala Brands for Kids by Forbes

Decembrie 2015 – Forbes a premiat in cadrul Galei Brands for Kids by Forbes cele mai renumite branduri pentru copii

A fost prima editie a acestui nou proiect Forbes iar evenimentul s-a desfasurat la Athenee Palace Hilton si a gazduit 150 de participanti. In calitate de prezentator la aceasta gala am premiat cele 17 branduri care beneficiaza de titulatura “Most Trusted Brands by Forbes” si care au fost desemnate in urma unui studiu realizat de compania D&D Research.

Forbes Romania a reusit sa stranga in portofoliul ultimilor 3 ani, evenimente și proiecte speciale, inovatoare, precum Gala Forbes 500Forbes 30 sub 30 sau Cool Brands, evenimente si gale la care am fost MC.


Aniversare JW Marriott

Noiembrie 2015 – Hotelul JW Marriott din Bucuresti a aniversat 15 ani de la deschidere.

La petrecerea aniversara au participat atat clienti fideli, cat si parteneri ai hotelului JW Marriott din Bucuresti. Ca MC al acestui eveniment, am avut placerea sa prezint cele mai importante momente din istoria companiei, de la primul client al hotelului si pana la cele mai recente proiecte si initiative.

 Forbes 100 Cool Brands

Noiembrie 2015 – Forbes a premiat cele mai cool branduri din tara in cadrul Galei Cool 100.

Pentru ca vorbim de branduri cool, care si-au aratat originalitatea si au revolutionat prin abordare si idei inedite de afaceri, prezentarea acestui eveniment a presupus un discurs smart casual. Asadar, in calitate de MC am oferit informatiile de business pe un ton relaxat si spontan.

Eveniment Mega Mall

Octombrie 2015 – Mega Mall a organizat Back to Campus, un eveniment de fidelizare dedicat elevilor si studentilor din Bucuresti.

Evenimentele desfasurate in centre comerciale presupun interactiunea continua cu publicul, ceea ce s-a intamplat si la acest eveniment. Rolul de MC a inclus intretinerea atmosferei pentru activitatile si demonstratiile pregatite pentru acest eveniment: parkour, biking si skateboarding.


Forbes 500

Noiembrie 2015 – Peste 250 de oameni de afaceri, antreprenori și manageri au participat la ediția 2015 a evenimentului Gala Forbes 500 Business Awards la care am avut onoarea sa fiu MC.


Eveniment corporate HP

Septembrie 2015 – HP GBC, centrul global de servicii business, a aniversat 10 ani de prezenta in Romania.

La acest eveniment corporate, la care am fost MC, au participat clientii, partenerii dar si oficialitatile care au contribuit la dezvoltarea centrului de servicii pe care HP l-a deschis in 2005 in Romania. Tema evenimentului a fost inovatia iar prezentarea s-a desfasurat in limba engleza.

Bikefest 2015

Septembrie 2015 – Asociatia Green Revolution a organizat a cincea editie Bikefest, cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani.

Bikefest este organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti din Bucuresti. Pentru al cincilea an consecutiv, am fost MC-ul acestui eveniment sportiv care inseamna distractie, adrenalina, energie si timp petrecut alaturi de cea mai frumoasa comunitate de biciclisti.

Bogdan Miu

Imi puteti scrie la adresa mc@bogdanmiu.ro sau folosind formularul alaturat. Raspund in cel mai scurt timp!

Contact rapid

9 + 11 =